Informatie voor U……….

Welkom bij stichting Hearts & Letters, kleinschalig activiteitencentrum voor creatieve dagbesteding.

                                                 “laat u niet creatief beperken”

Creatieve en kunstzinnige uiting maakt mensen enthousiast, het werken aan iets concreets geeft betekenis.

 

Wie zijn wij?

Stichting Hearts & Letters bestaat uit een team van vakkundige begeleiders die het creatief werken inzetten als middel om aan uw persoonlijke doelen te kunnen werken. Uitgangspunt is dat altijd wordt gekeken naar wat wél mogelijk is en voorop staat zelfstandig werken naar eigen kunnen. Dit gebeurt in een ontspannen en gezellige sfeer. Hearts & Letters biedt u een plek in de maatschappij waar de collegialiteit en respect voor elkaar belangrijk is.

 

Voor wie?

Hearts & letters richt zich op het werken met mensen met een fysieke beperking , chronische ziekte of niet aangeboren hersenletsel. Het kan ook zijn dat u bij langdurig herstel na een ongeval of operatie op zoek bent naar dagbesteding. Ook dan kunt u bij ons terecht.

 

Herkent u zich hierin?

  • In het verleden heeft u weinig tot geen tijd of interesse gehad om creatief te werken, maar u zou wel graag een invulling aan de dagbesteding willen hebben nu werken of onderwijs volgen (tijdelijk) niet mogelijk is.
  • U heeft in het verleden al kennis kunnen maken met activiteitentherapie en het creatief werken. En  heeft u hiermee kunnen ondervinden dat het creatief werken soms veel moeite en energie kan kosten, maar dat een passende activiteit vaak ook inspireert om door te zetten. Het afronden van een werkstuk geeft het gevoel van zelfwaardering en zingeving en kan afleiding en voldoening geven.

 

Hoe komt u met ons in contact?

We nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek en bieden de mogelijkheid om een keer mee te kunnen kijken in de activiteitengroep. Wij vinden het belangrijk dat u zelf de sfeer kunt proeven en op uw gemak kan kijken of dat gene dat wij bieden aansluit bij uw wensen.

U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen op dinsdag en donderdag tussen 9:00- 15:00 uur op

telefoonnummer 0161-234140 of een mail sturen naar hearts-letters@outlook.com.