Workshop creatief schilderen

 

Wat ga je doen? 
Tijdens deze workshop laat je je schilderij ontstaan door verschillende technieken toe te passen en creatieve middelen te gebruiken.  Alle remmen mogen los en je gaat lekker out of the box werken met een verrassend eindresultaat om mee naar huis te nemen. Je werkt op een doek van 50x50 cm óf 40x50 cm.
 
Wordt verzorgd door: Hearts & Letters. 
Duur: 4 uur. 
Doelgroep: Volwassen mannen en vrouwen 
Aantal personen: Minimaal 6, maximaal 10.
Locatie/Datum/Tijd: Hearts & Letters, Mariastraat 57, Rijen. Zaterdag 26 mei, 10.00 – 14.30 uur.
Kosten/Aanmelden: € 40,-. Dit is inclusief materialen, koffie/thee en lunch.
 
Voor informatie en aanmelden graag vóór 19 mei mailen naar: workshoph-l@outlook.com onder vermelding van je naam, mailadres en telefoonnummer. En als onderwerp de naam van de workshop. Of bellen op dinsdag of donderdag tussen 9.00-12.00 uur naar: 0161-234140. Geef bij aanmelding ook door op welk formaat doek je wilt werken.
 
Wat moet je zelf meenemen? Oude kleding en schoenen die vies mogen worden.
  
Wat is er aanwezig qua materialen? Potloden, stiften, fineliners en krijt. Gummen, puntenslijpers en linialen. Scharen, mesjes. Ecoline in diverse kleuren  Aquarel en waterverf in diverse kleuren. Acrylverf in diverse kleuren. Schoteltjes/panelen om verf op te mengen. Penselen, rollers en paletmesjes, papier en tijdschriften voor collages en decoratie, kostenloze restmaterialen.
 
Let op: je schilderij moet opgehaald worden op zondag tussen 12.00 en 15.00 uur of maandag tussen 9.00 en 12.00 uur.

 

Workshop Handletteren

 

Wat ga je doen?

Overal om ons heen zien we leuke creatieve teksten en spreuken op o.a. ramen, kaarten, posters en borden. In deze workshop krijg je uitleg over de trucs en technieken, die het voor iedereen mogelijk maakt om zelf aan de slag te kunnen gaan met handletteren.
 
 
Wordt verzorgd door: Hearts & Letters. 
Duur: 4½ uur. 
Doelgroep: Volwassen mannen en vrouwen. 
Aantal personen: Minimaal 10, maximaal 12. 
Locatie/Datum/Tijd: Hearts & Letters, Mariastraat 57, Rijen. Zaterdag 24 februari, 10.00 – 14.30 uur
Kosten/Aanmelden: € 40,-. Dit is inclusief materialen, koffie/thee en lunch.
 
Voor informatie en aanmelden graag vóór 17 februari mailen naar: workshoph-l@outlook.com onder vermelding van je naam, emailadres en telefoonnummer. En als onderwerp de naam van de workshop. Of bellen op dinsdag of donderdag tussen 9.00-12.00uur naar: 0161-234140.
 
Wat moet je zelf meenemen? Een spreuk of quote die je in deze workshop wilt gaan gebruiken. 
 
Wat is er aanwezig qua materialen? Potloden, stiften, fineliners en krijt. Gummen, puntenslijpers en linialen. Scharen, mesjes. Ecoline in diverse kleuren  Aquarel en waterverf in diverse kleuren. Penselen, papier en tijdschriften voor collages en decoratie, kostenloze restmaterialen.

 

Workshop mozaïken

 

Wat ga je doen? 
Wie kent ze niet, de prachtige mozaïek objecten van Gaudi? Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met tegeltjes, spiegeltjes, tegellijm en voegmiddel. Een gezellige dag vol kleur en creativiteit met een klein beetje ‘agressie’ therapie (heerlijk losgaan op het kapot slaan van tegeltjes). 
 
Wordt verzorgd door: Hearts & Letters. 
Duur: 4½ uur. 
Doelgroep: Volwassen mannen en vrouwen. 
Aantal personen: Min. 6, Max. 8. 
Locatie/Datum/Tijd: Hearts & Letters, Mariastraat 57, Rijen. Zaterdag 17 maart, 10.00 – 14.30 uur. 
Kosten/Aanmelden: € 75,-. Dit is inclusief materialen, koffie/thee en lunch.
 
Voor informatie en aanmelden graag mailen vóór 10 maart naar: workshoph-l@outlook.com  onder vermelding van je naam, mailadres en telefoonnummer. En als onderwerp de naam van de workshop. Of bellen op dinsdag of donderdag tussen 9.00-12.00uur naar: 0161-234140. Bij aanmelding svp ook vermelden welk voorwerp je wilt decoreren: -Spiegel 15x5 op onderplaat van 30x30 cm. -Doosje ca. 15x15x10 cm. -Dienblad ca. 30x15 cm.


Wat moet je zelf meenemen? Oude kleding.

 

Workshop pimp je eigen meubelstuk

 

Wat ga je doen? 
Tijdens deze workshop ga je je eigen kleine meubelstuk oppimpen. Voorzie je je meubelstuk van een nieuw kleurtje, een naam, een tekst, een afbeelding of andere decoratieve middelen. Je krijgt tips en begeleiding bij het oppimpen van een uniek eigen meubelstuk.
 
Wordt verzorgd door: Hearts & Letters. 
Duur: 6 uur. 
Doelgroep: Volwassen mannen en vrouwen. 
Aantal personen: Min. 4 - Max. 6. 
Locatie/Datum/Tijd: Hearts & Letters, Mariastraat 57, Rijen. Zaterdag 21 april, 10.00 – 16.00 uur.
Kosten/Aanmelden: € 65,-. Dit is inclusief materialen, koffie/thee en lunch. 
Voor informatie en aanmelden graag vóór 14 april mailen naar: workshoph-l@outlook.com onder vermelding van je naam, mailadres en telefoonnummer. En als onderwerp de naam van de workshop. Of bellen op dinsdag of donderdag tussen 9.00-12.00 uur naar: 0161-234140.
 
Wat moet je zelf meenemen? Een klein meubelstuk, bijv. stoel, klein tafeltje of klein kastje. Verf op waterbasis, een tekst/afbeelding indien je die wilt gebruiken. 
 
Wat is er aanwezig qua materialen? Potloden, stiften, fineliners en krijt. Gummen, puntenslijpers en linialen. Scharen, mesjes. Ecoline in diverse kleuren  Aquarel en waterverf in diverse kleuren. Acrylverf in diverse kleuren. Schoteltjes/panelen om verf op te mengen. Penselen, rollers en paletmesjes. Papier en tijdschriften voor collages en decoratie. Kostenloze restmaterialen.

 
Let op: je meubelstuk moet opgehaald worden op zondag tussen 12.00 en 15.00 uur of maandag tussen 9.00 en 12.00 uur.