Vrijwilligers

Hearts & letters werkt met een vast basis team, maar kan niet zonder haar geweldige vrijwilligers.
Onze vrijwilligers hebben allemaal affiniteit met onze doelgroep en beroepskennis op het gebied van het begeleiden van onze doelgroep of werkzaamheden achter de schermen. 
Iedereen binnen ons team heeft een geldige VOG verklaring en een gedragscode- en geheim houding formulier getekend.                            

RIVM richtlijnen: Hoe houden we het met zijn allen veilig bij atelier Hearts & letters.

* Bij binnenkomst ontsmetten we onze handen met handgel. (zuil in de hal bij binnenkomst)
* We houden afstand.
* we blijven zoveel mogelijk op onze plaats zitten.
* we vragen begeleiders om spullen te pakken en op te ruimen                                                                                               om elkaar zo min mogelijk "in de weg" te lopen.
* Meubilair, materialen en de werkomgeving worden extra ontsmet en schoongemaakt.
* We blijven thuis bij (milde) klachten.
* We respecteren elkaar.


Diensten

Atelier Hearts & Letters begeleidt individueel en in groepsverband mensen tussen de 18 en 65 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt. We bieden ondersteuning bij het (her)ontdekken van de eigen mogelijkheden en wensen.

Als basisactiviteit bieden we in het kader van maatschappelijke participatie creatieve dagbesteding. De nadruk ligt hier op het opdoen van sociale contacten, werken aan persoonlijke doelen, ontdekken van eigen kunnen, mogelijkheden en interesses. 

Daarnaast bieden we creatieve coaching in groepsverband ter versteviging van de 'regie op eigen leven'.  Hier ligt de nadruk op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe neem ik zelf de regie.

Deelnemers hebben een WMO beschikking of PGB.

Wij hebben contracten met onderstaande gemeentes:
Gilze en Rijen
Tilburg
Breda
Alphen
Chaam
Baarle-Nassau
Dongen

Indien u niet in bovenstaande gemeentes woonachtig bent, maar wel graag van onze begeleiding gebruik wilt maken, dan kan dat met een PGB. 

Mocht u hier vragen over hebben, dan helpen wij u graag.

Kwaliteitsplan.


Binnen Hearts & Letters is het algemeen kwaliteitsplan voor iedereen leesbaar via de onderstaande  link. Onze begeleiding staat hoog in het vaandel. Hiermee lichten wij toe op welke wijzen we hiermee doorlopend bezig zijn.

"kijkje in onze keuken" 

Wij nodigen u uit om in onze portfolio (link boven in beeld) een indruk te kunnen krijgen van  gemaakte werkstukken en activiteiten. 

Wij respecteren de privacy van onze deelnemers. Hierdoor plaatsen we allen foto's van de groep op onze site als de deelnemers hier toestemming voor hebben gegeven.

Ons team

Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken.