Diensten

Atelier Hearts & Letters begeleidt individueel en in groepsverband mensen tussen de 18 en 65 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt. We bieden ondersteuning bij het (her)ontdekken van de eigen mogelijkheden en wensen.

Als basisactiviteit bieden we in het kader van maatschappelijke participatie creatieve dagbesteding. De nadruk ligt hier op het opdoen van sociale contacten, werken aan persoonlijke doelen, ontdekken van eigen kunnen, mogelijkheden en interesses. 

Daarnaast bieden we creatieve coaching in groepsverband ter versteviging van de 'regie op eigen leven'.  Hier ligt de nadruk op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe neem ik zelf de regie.

Deelnemers hebben een WMO beschikking of PGB.

Wij hebben contracten met onderstaande gemeentes:
Gilze en Rijen
Tilburg
Breda
Alphen
Chaam
Baarle-Nassau
Dongen

Indien u niet in bovenstaande gemeentes woonachtig bent, maar wel graag van onze begeleiding gebruik wilt maken, dan kan dat met een PGB. 

Mocht u hier vragen over hebben, dan helpen wij u graag.

"kijkje in onze keuken" 

Wij nodigen u uit om in onze portfolio (link boven in beeld) een indruk te kunnen krijgen van  gemaakte werkstukken en activiteiten. 

Wij respecteren de privacy van onze deelnemers. Hierdoor plaatsen we allen foto's van de groep op onze site als de deelnemers hier toestemming voor hebben gegeven.