RIVM richtlijnen: Hoe houden we het met zijn allen veilig bij atelier Hearts & letters.

* Bij binnenkomst ontsmetten we onze handen met handgel. (zuil in de hal bij binnenkomst)
* we dragen een mondkapje als we ons verplaatsen. (deze liggen bij de ingang)
* We houden 1,5 meter afstand.
* Indien gewenst kunt u handschoenen dragen (deze liggen bij de ingang)
* we blijven zoveel mogelijk op onze plaats zitten (met plexiglas tussenschotjes) 
* we vragen begeleiders om spullen te pakken en op te ruimen                                                                                               om elkaar zo min mogelijk "in de weg" te lopen.
* Meubilair, materialen en de werkomgeving worden extra ontsmet en schoongemaakt.
* We blijven thuis bij (milde) klachten.
* We respecteren elkaar.


Diensten

Atelier Hearts & Letters begeleidt individueel en in groepsverband mensen tussen de 18 en 65 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt. We bieden ondersteuning bij het (her)ontdekken van de eigen mogelijkheden en wensen.

Als basisactiviteit bieden we in het kader van maatschappelijke participatie creatieve dagbesteding. De nadruk ligt hier op het opdoen van sociale contacten, werken aan persoonlijke doelen, ontdekken van eigen kunnen, mogelijkheden en interesses. 

Daarnaast bieden we creatieve coaching in groepsverband ter versteviging van de 'regie op eigen leven'.  Hier ligt de nadruk op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe neem ik zelf de regie.

Deelnemers hebben een WMO beschikking of PGB.

Wij hebben contracten met onderstaande gemeentes:
Gilze en Rijen
Tilburg
Breda
Alphen
Chaam
Baarle-Nassau
Dongen

Indien u niet in bovenstaande gemeentes woonachtig bent, maar wel graag van onze begeleiding gebruik wilt maken, dan kan dat met een PGB. 

Mocht u hier vragen over hebben, dan helpen wij u graag.

"kijkje in onze keuken" 

Wij nodigen u uit om in onze portfolio (link boven in beeld) een indruk te kunnen krijgen van  gemaakte werkstukken en activiteiten. 

Wij respecteren de privacy van onze deelnemers. Hierdoor plaatsen we allen foto's van de groep op onze site als de deelnemers hier toestemming voor hebben gegeven.